Even voorstellen: Marco Peter

Home Forums Stel jezelf voor Even voorstellen: Marco Peter

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door admin admin 1 jaar, 10 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #2583

  Marco Peter
  Bijdrager

  Hoi allen,

  Enkele maanden geleden kocht ik ‘voor de gein’ via Marktplaats een Torro Tiger 1 samen met een T-34, en al direct had ik dikke pret. Niet alleen is 1:16 een ‘lekker maatje’ (ik kan me 1:35 niet echt in RC voorstellen haha!) maar deze tanks reden ge-wel-dig toen ik en een vriend ze een avondje samen gingen uitproberen! Gras, zand, obstakels, geen enkel probleem, een gigantisch bereik voor de zender (rond de 80meter), allemaal gave functies, en beiden konden ze rond de 50 minuten rijden op dat kleine accu’tje dat er in zit. Ik wist al snel dat dit verslavend zou gaan worden…

  Nu ben ik 19 tanks later, gloeit mijn creditcard rood op in het donker van het bestellen op allerlei (duitse) websites, is mijn werkkamer veranderd in een modelbouw-hok, kom ik veel te vaak in de plaatselijke modelbouwwinkel, kijk ik urenlang youtube-filmpjes over weathering, heb ik een tweede potjesrek aangeschaft voor alle verfjes, washes, pigmenten, etc. terwijl ik bij het eerste rek verbaasd was dat ik zoiets uberhaupt nodig blijk te hebben (die paar potjes…) en verken ik allemaal nieuwe werelden zoals Airbrush. En ondertussen interesseert de echte geschiedenis van de tanks me dan ook nog.

  Rijden doe ik eigenlijk gek genoeg weinig! En als ik nu iets ‘probeer’ lijkt niets op die eerste avond! Zenders met kort bereik, accu’s dus snel leeg zijn, allerhande problemen, de lol zit he, nu vooral in avonden/nachtenlang klooien aan (vooral) de buitenkant.

  Ik hou van DIY (do it yourself) oplossingen om dingen te maken, en beleef veel plezier aan het proces EN het eindresultaat. Ook diorama-items vind ik leuk om te maken, en zo ben ik nu o.a. begonnen met balsahout te klooien. Ook leuk! 1:16 wachttorens bouwen!

  Aaaaaanyway, blij dat ik dit forum/deze club gevonden heb, hoop veel te zien, leren, lezen, delen, etc! 🙂

  #2594

  Mike Bos
  Bijdrager

  Heel herkenbaar Marco.
  Alhoewel 19 tanks in enkele maanden wel wat heel enthousiast is 🙂
  Met name de geschiedenis en het verzamelen van achtergrond info is een heel prettige reis waarin je (ik althans) vele uren mee bezig kunt zijn.
  Welkom en lekker doorbouwen!

  #2613
  admin
  admin
  Sleutelbeheerder

  Hallo Marco, het is wat laat, maar ook welkom op dit forum.
  We zien elkaar misschien volgend jaar in Goes 18 en 19 februari 2017.

  En Mike hoe gaat het met jouw project, zo te zien op de foto’s in dit forum gaat dat ook de goede kant op.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.